Årgang 2004 slutter udesæson med sejr!

Den 8. oktober blev en rigtig god dag for årgang 2004. Til stævnet i Lundtofte startede holdet med to nederlag, 0-3 til Lundtofte og 0-4 til Gladsaxe Hero.

Holdet kunne ikke rigtig koncentrere sig og inden de sidste to kampe måtte holdlederen finde på noget.

Vi stillede os i en rundkreds med strakte arme og lukkede øjne. Vi lavede en lille koncentrationsøvelse, to minutter hvor spillerne lige fik lov til at tænke indad.

Om det var det, eller noget andet vides ikke, men det hjalp! Spillerne leverede sæsonen absolut bedste indsats i de sidste to kampe.

I en forbilledlig fight blev det 1-1 mod Virum Sorgenfri. Målscorere Oliver og Magnus i fællesskab efter lidt klumpspil foran Virums mål.

"Vi vandt 1-1." Ja, det var sådan, en af spillerne følte og udtrykte det. Og det gav den selvværd der skulle til før den sidste kamp mod Bagsværd.

I den sidste kamp sad vi på første halvleg og på to flotte gennembrud af først Magnus og derefter Christian førte vi 2-0 ved halvleg. I anden halvleg så vi holdet nærmest spille over evne. Selvom der smuttede et mål ind, så virkede holdet fortryllet. Ja, de spillede næsten med taktisk overblik!

Hector frygtløs i målet, Jonathan som en klippe i forsvaret. Oliver på venstrekanten, Magnus på højrekanten, begge med fantastiske fremstød. Christian som en god angriber, og Daniel solid midtbane med gode dødboldsforsøg. Alt i alt en fantastisk holdindsats.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar