To hold i skudlinjen

B82 årgang 2006 deltog for første gang i DBU indendørsturnering på ½bane

Af Morten Ramsgaard

12 friske drenge, fordelt på to hold, var B82's andel i DBU's halvbaneturnering i Blovstrød den 18. marts for drenge under seks år. Det var for de 12 spilleres vedkommende første gang, de skulle deltage i en fodboldturnering af det omfang - indendørs endda. Begge hold - Virum B82-1 og Virum B82-2 - skulle spille fire kampe af seks minutters varighed.

Alle ungerne var spændte til bristepunktet, humøret var højt og glæden var stor, da der var afgang fra Fulgsanggårdsskolen. Det mindede mest om en juleaften, bortset fra at ungerne skulle arbejde for gaven, som de senere skulle modtage i form af en flot medalje.

Det var B82-1, som først skulle for løverne. Chokket må have været stort, idet de fire spillere på hvert hold havde masser af løbeplads på den halve håndboldbane. Det var lige var noget drengene skulle vænne sig til i forhold til den sædvanlige træning i gymnastiksalen. Men gejsten var i top og flotte så de ud med B82-dragterne, som kom susende til Blovstrød i samme øjeblik, som fløjtet lød til kampstart.

Hold 1 arbejdede alt, hvad de kunne - mens Hold 2 så på og blev mere og mere utålmodige. Men så meget desto mere energi til at heppe og huje på kammeraterne, der fightede alt, hvad de havde lært, og på fornemste vis synliggjorde for Hold 2, hvad det var, der ventede dem.

Turen kom da også til Hold 2, men inden da blev der tanket op på moralen, som var blevet lidt slidt undervejs, med lidt kage - "Den du ved nok" - som en af de meget forudseende forældre havde medbragt. Og det hjalp. Hold 2 var klar og ungerne sprængfyldt med energi og løbelyst. Ventetiden for Hold 2 var forbi, og Hold 1 kunne hvile sig ovenpå en super indsats.

Efter i alt otte kampe blev de flotte medaljer fra DBU overrakt til alle spillerne. Der var guld til alle, som der så rigtigt blev sagt af de kløgtige B82-børn.

Foto: Morten Kjærulff

Ingen kommentarer :

Send en kommentar