Årgang 2004 til stævne i Gladsaxe

Af Jakob Kjeldsen.

Lørdag den 16. juni deltog 6 morgenfriske spillere fra årgang 2004 i et medaljestævne for U8-hold i Gladsaxe. Programmet bød på 4 kampe imod AB, FC Holte, Bagsværd BK og Gladsaxe BK.

Første kamp stod imod AB, der lagde frisk fra start med en hurtig føring til 1-0. Men Daniel BJ udlignede, inden AB igen bragte sig foran 2-1. Daniel BJ gjorde det imidlertid til 2-2 og havde chancen til at give B82 føringen efter et flot gennemspillet angreb, men desværre uden held. AB lykkedes derefter at score til både 3-2 og 4-2 i kampens sidste minutter.

I anden kamp mødte drengene lokalrivalerne fra FC Holte. B82 satte sig godt på kampen og på mål af Mads og Nikolaj vandt vi kampen med 2-0. Ud over sejren viste drengene igen god fight og kampgejst. Og dejligt at slå FC Holte.

Bagsværd BK var modstanderen i tredje kamp. Vi fulgte god med i de indledende minutter og fik udlignet Bagsværds føring til 1-0, inden Bagsværd BK desværre satte sig på kampen og vandt med 5-2. B82s mål blev scoret af Daniel BJ og Nikolaj, og cifrene fortæller ikke sandheden om fordeling af spil og chancer.

Den sidste kamp var imod hjemmeholdet Gladsaxe BK. Det var tydeligt, at de var stærkt opsatte på at vise deres hjemmepublikum, at de var på hjemmebane. Så på trods af god kampgejst og -moral, så måtte vi indkassere et 5-1 nederlag. Vores mål blev sat ind af Nikolaj på et drøn af et langskud, men vi må erkende, at Gladsaxe var et bedre hold.

Hector og Daniel BJ delte målmandsposten ganske glimrende imellem sig. Daniel Bing og Jonathan viste sig som forsvarsklipper som var svære at komme udenom. Mads og Nikolaj skiftes (sammen med Hector og Daniel BJ) om midtbanen og angrebet og de havde alle farlige forsøg på mål.

Efter sidste kamp modtog drengene en velfortjent medalje, og kunne glæde sig over en god afslutning på forårets stævner, hvor der blev udvist en rigtig god indstilling og holdånd.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar