Stævne i Espergærde 25. august for årgang 2007

Det var en stor flok forventningsfulde, spændte børn og lidt søvnige forældre, der denne lørdag morgen var draget nordpå til Espergærde for at deltage i stævnet arrangeret af den lokale fodbold klub på Mørdrup Idrætsanlæg. B82 stillede med 3 hold. Vores rutinerede træner team fandt uden de store problemer frem til banerne, hvor vi skulle spille.

Der var imidlertid ingen træner fra den lokale klub, men Lucille tog hurtig teten og bød velkommen til stævnet. Det stod dog hurtigt klart at der var sket en del ændringer til kampprogrammet, hvilket resulterede i at en af puljerne hurtig blev afviklet med kun en kamp, et lokal derby mod VSB som B82 trak sig sejrrigt ud af.

Herefter blev holdet fra den ene pulje fordelt på de to andre hold så der var lidt ekstra udskiftere. Lidt ærgerligt , men det vigtigste var at alle fik mulighed for at have det sjovt og spille. Og det gjorde de. Som en af de andre trænere ærligt udtrykte det ”I har nogle meget dygtige spillere B82” og det har B82, men det vigtigste er at de har det sjovt og er nogle gode kammerater.

Det viste de endnu engang til dette stævne hvor de driblede, spillede og kæmpede så det var en ren fornøjelse.


Af Hans Løber.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar