Godt nytår, 2004 og forældre!

Før jul bad de to trænere deres flittige spillere om at skrive Real Madrid-trøjer øverst på ønskelisterne. Til årets første træning mødte imidlertid 7(!) spillere op i Barcelona-trøjer, hvilket bestemt ikke faldt i trænernes smag. Ekstraløbeture til Barcelona-spillerne og belønning til de to trofaste Real Madrid-drenge (Oliver og Oscar)…

Årets første træning fandt sted torsdag d. 3. januar i Fuglsanggårdsskolens indendørsarena. Dagen symboliserede også en milepæl for de to trænere, der begge har gjort tjeneste for holdet i halvandet år.


Trænerne gør nu status for holdets fremskridt, da vi formoder, at forældre kunne være interesserede i dette.


Da vi modtog holdet for halvandet år siden, havde vi en følelse af nostalgi, da vi selv erindrede, hvordan det var at blive trænet af nogle "store drenge", som man både kunne drille, snakke med om diverse problemer og have som forbillede. I starten var det bestemt ikke fodbold, der var i højsædet, men derimod hygge og socialt samvær, hvilket også er en helt central og vigtig ting ved sporten – specielt drengenes alder taget i betragtning.

Trænerne prøvede på daværende tidspunkt at sætte fodbold og seriøsitet lidt højere på dagsordenen, hvilket decimerede truppen lidt. På trods af dette må vi sige, at holdet blev klart bedre, da det gik op for drengene, hvorfor de i virkeligheden gik til fodbold. Siden i sommer er det kun gået op af bakke, og vi har fået en fornemmelse af, at drengene kan lide at komme til træning - både på grund af vennerne, trænerne og selvfølgelig for at spille fodbold.

Vi takker forældrene mange gange for deres tålmodighed, seriøsitet og ikke mindst for at stille jeres børn til rådighed til både træning og stævner næsten hver gang. Det sætter vi stor pris på.

Vi har fået en del nye på holdet det seneste halvår, og de er helt bestemt faldet godt til. Drengene er i større grad begyndt at danne venskaber på kryds og tværs af klasser og skoler end førhen.

Med hensyn til drengenes ønskelister må vi håbe, at dette opråb skaber øget opmærksomhed om vores loyalitet og passion over for kongeklubben over dem alle: Real Madrid ;)

Godt nytår og på glædeligt gensyn

Esben Bak og Anders Volf
Trænere, årgang 2004 .

Ingen kommentarer :

Send en kommentar