Årgang 2004 åbner sæsonen stærkt

Torsdag den 22.8.13 tog årgang 2004 hul på et nyt kapitel, nemlig 7-mands fodbold. Hjemmebane i første kamp, modstanderen var Rosenhøj, som vi før har haft nogle jævnbyrdige kampe mod i 5-mandsturneringerne. Ti drenge stillede til kamp, 7 på banen og 3 på bænken. Efter to minutter stod det 1-0, denne gang ikke til modstanderne, men til OS!! Og det gik stærkt, 3-0 efter 10 minutter. Pauseføring på hele 6-0 til B82!!!

Det trak tilskuere, festen i SFO'en, var slut og holdkammerater, forældre og andre nysgerrige stillede op på sidelinjen.

Anden halvleg gik i gang, men spillet var pludselig vendt om. Efter et kvarters spil havde Rosenhøj scoret 5 og dermed pludselig kun 6-5 til os. Vi fik mere greb i kampen igen og en fantastisk spændende kamp blev til sidst vundet af vores 2004-drenge med 9-7.

Mandag 26.8.13 drog ti glade drenge så til Greve. I forhold til første kamp var der udskiftet på seks pladser, så blandt trænerne var der spænding, kunne vi gentage åbningssejren? Og lad det være sagt med det samme, denne kamp var mere jævnbyrdig fra starten. Der skulle går ca. 10 minutter inden der blev scoret. 1-0 til B82 og glæden var stor blandt de fremmødte fans. Denne kamp var mere jævn end den første kamp, man var aldrig sikker på, i hvilken ende næste mål kom. Men B82 stillede med fightere, de ville ikke give op. Det var ligesom en for alle – alle for en. Der blev kæmpet forbilledligt, og med ti minutter tilbage af kampen blev den lukket med målet til 2-0. Efter en brændt dobbelt chance af B82 (på stolpe og overligger) havde Greve et skud på stolpen. Kontraløbet gav kampens sidste scoring 3-0 til B82.

En sæsonåbning med sejre i to kampe er ikke alene flot af drengene, det er faktisk imponerende! Utallige er de gange hvor holdet er gået fra banen som tabere, men pludselig er det hele måske vendt på hovedet. Drengene har pludselig fået pladsen til at spille på, og de er begyndt at forstå spillet, sammenspillet, trekanterne, ser hullerne, et dejligt syn.

Fredag den 30.8. tager vi til Bagsværd, inden vi igen har hjemmebane torsdag den 5.9. Kom og se drengene og hjælp den måske på vej til flere sejre.

De to billeder er taget efter den anden kamp i Greve.

Michael Søndergaard Jensen

Ingen kommentarer :

Send en kommentar