Et nyt stor hold ser dagens lys

Da Træner Rasmus "Pelle" søgte efter et sted at starte et 7 mands hold op, hvor der både skulle være plads til at træne, spille kampe og hygge var B82 det helt naturlige valg.
Tomas Kongsvig tog godt i mod det nye stor satsene senior hold, der var spækket med store profiler.
Vi har nu trænet hele sommeren, i mod det helt store mål, første kamp.
Spændingen var næsten ikke til at bære da de 10 udvalgte fik lov at trække i de fine nye B82 trøjer, sponseret af Sportyfied.
Kampen skulle stå mod det andet stor hold fra Taastrup. Kampen startede i et hektisk tempo, hvor "Pelles Lakajer" havde valgt den "lille" 7 mands bane, da den passede bedst til det tekniske tikki takka spil. Efter en noget nervøs start, hvor spillet ikke rigtig ville flyde, begyndte der stille at komme mere styr på det. Jesper stod som en sikker sidste skanse i forsvaret, og sørgede for at intet kom forbi ham. Pelle der lå lige foran kunne agere den dynamiske boks til boks spiller, der tog del i det opbyggende spil.
Det hårde arbejde gav pote ca. midt i 2. halvleg hvor en hurtig omstilling endte i netmaskerne bag den stor sprællende Taastrup keeper. Rune "RC" kunne tegne sig for den første scoring i det nye holds korte historie.
Målet blev desværre lidt en sovepude, og Taastrup fik mere spil, og mere plads at spille på.  10 min. Inden pausen, valgte Taastrups anfører at trykke af langt ude fra, bolden slog et knæk og fløj ind i målet. "mureren" inde på målet kunne ikke gøre andet end at kigge på, og beundre det flotte spark.
2. halvleg blev noget bedre, og som trætheden slog ind, kunne "lakajerne" nyde at deres kondi var bedre. Det udmøntede sig i mange kontra stød frem af banen. Desværre ville bolden ikke altid som angriberne gerne ville og ind kom den aldrig.
I stedet for var det Taastrup der var ved at tage det hele til sidst, da de endnu engang testede "Mureren" nede på målet. Denne gang var han hurtigere, og fik let og adræt flyttet sine 90 kilo ud i fuld længde, og parrerede bolden til hjørne.
1-1 lød slut resultatet på, og dermed er turneringen i gang for B82's nye hold "Pelles Lakajer". Næste udfordring er søndag kl. 11:00 mod Høsterkøb.
Rasmus "Mureren" Bjerregaard, Holdleder

Ingen kommentarer :

Send en kommentar