Sandheden er ilde hørt

Den barske realitet er stille og roligt ved at gå op for de gæve lakajer. På trods af en fremragende teknik da vi stod i skole gården, som 10 årige, så er vi måske ikke verdens mestre alligevel…
Endnu…
Vi har alle fulgt Ronaldo, Messi, Bale og drømt om at kunne finte, skyde og drible som dem, men vi må nok komme med den erkendelse at de er bedre end os. Der rammer os lidt som et chok, da personlighederne og egoerne bestemt er på højde..
3. Kamp er nu færdig spillet, og i den var det Stavnsbold der bød op til dans..
Lyngholm skolen Arena bød op til kamp, og det var et yderst veloplagt Lakaj hold der mødte op.
Efter lidt problemer med at finde omklædningen kom drengene i tøjet og bevæget sig mod banen. Pelle holdt en lille peptalk og fik finjusteret de enkelte fejl der var i søndagens kamp.
Kampen blev fløjtet i gang og de første 5 min virkede Stavnsbold som et hold man kunne tale med. Det ændrede sig desværre da et lidt mislykket indkast satte en kontra i gang, og på trods af en lynhurtig murer, så måtte Pelles lakajer se sig bagud 1-0.
Kun få min efter var den gal igen. Et hurtigt udkast blev til et hurtigt bold tab, og dermed også en hurtig scoring til 2-0. Ederne fløj rundt blandt medspillere og der var både trusler om ikke at spille bolden mere, slette folk fra FB og bare blive tøsefornærmet i halvlegen. Derefter gik det kun værre…
2. halvleg begyndte trætheden at melde sig, og da det tekniske spil ikke helt fungerede så fik de ældre herre fra Stavnsbold bedre og bedre fat..
Med ærlighed kommer man længst, og jeg kan egentlig ikke huske alle målene, dog er det værd at bemærke at Mureren endnu engang diskede op med en pragt redning til slut.
Desværre stod den allerede 11-0 der…
Efter kampen var der plads til at evaluere og kigge tilbage. Coach Pelle var bestemt ikke tilfreds, og varslerede store ændringer i løbepensum til næste træning.
Carsten Gow blødte det hele lidt op, da han tørt konstatere "Det er ikke så meget det vi taber, det er surt vi taber til et dårligere hold". Ikke alle var enige..
Heldigvis var alle skænderier glemt, og 3. halvleg blev nydt, og vi ser frem til næste udfordring hjemme mod FCN kl. 18:30 næste onsdag.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar