Søndag kl. 11 er da kirketid??

Sæsonen er nu gået i gang, og efter sidste uges 1-1 kamp var der store forventninger til kamp nr. 2.
Høsterkøb ude, som havde vundet deres første kamp 3-0. Desværre havde Lakajerne ikke helt heldet med sig, allerede inden kampen var det knebent med spillere, da der var massivt mandefald, pga. elskovsferier i Spanien, arbejde og sygdom. Det lykkedes dog at skrabe 10 mand sammen som kunne spille.
Sjælsø skolen skulle ligge bane til opgøret og efter lidt forvirring om hvor den lå kom vi endelig frem. Et meget flink modstander viste os omklædningen og så var alt klart..
Kampen blev fløjtet i gang, og gejsten var god da Lakajerne startede på deres Tikki Takka fodbold. Afleveringerne flød rundt, og der var gode takter at spore. Efter kun 3 min skulle det første uheld dog ramme holdet. Jesper som er den store forsvars profil måtte udgå da han trak en fiber i låret på sit første løb.
Endnu værre skulle det hurtigt blive da Høsterkøb efter flotte kombinationer kunne udplacerer Mureren, som så noget træt ud inde i målet.
Det blev startskuddet til et sandt bombadement mod Pelles lakajer.
Resultatet blev holdt, og 1-0 var pause stillingen..
I 2. halvleg blev farten ikke mindre, og Høsterkøb pressede virkelig på for at lave mål nummer 2..  Efter 10 min slap heldet også op, og Mureren måtte endnu engang gå den lange vej ind i målet efter bolden.
Trætheden og irritationen over at være bagud begyndte hurtigt at brede sig, og Høsterkøb kunne med 10 effektive minutter øge til 3,4,5 og 6-0..
Da kampen endelig blev fløjtet af kunne lakajerne forlade banen med bøjet hoveder og konstatere at søndag ikke er favorit dagen..
Rasmus "Mureren" Bjerregaard, Holdleder

1 kommentar :