Comeback Kids…

Så var det tid igen… Denne gang galt det Kirke Værløse, som heller ikke havde høstet mange point denne sæson. De havde dog en sej, hvilket er det lakajerne jagter!

Carsten Gow havde endnu en gang lovet øl hvis han ikke scorede, så han startede selvfølgelig på toppen. I start 7’eren var også Jannik ”baby Face” som oveni købet havde fødselsdag.
Dommeren valgte desværre at udeblive, og det gjorde at Kr. Værløse træneren måtte træde til, og styre kampen. Meget ikke så pænt kunne siges om hans indsats, men jeg vil i stedet rose ham for at stille op, og lukke ørene for det meste af den brok der kom fra begge hold! Tak..

Kampen var ikke mange minutter gammel da Værløse fik deres første store chance. Et frispark lidt udenfor feltet, hvor muren stod perfekt. Desværre kvitterede Værløse spilleren med et knald hårdt spark lige ud, som snød Mureren der inkasserede det første af kampens mange mål..
Det er jo ikke noget nyt at lakajerne kommer bagud, så ikke synderligt rystede spillede de videre.

Tempoet blev skruet op, og driblingerne lå knald skarpt. Det lugtede af et lakaj mål, da chokket kom. Med en lidt heldig dribling kom en modstander igennem, og kunne servere bolden for fødderne af deres angriber, der iskoldt gjorde det til 2-0.
Frustrationerne var til at spore, og meget energi blev brugt på andet end fodbolden. Det førte også til at presset vippede den anden vej, og Værløse kom til flere store chancer, som enten blev reddet af forsvaret, eller den sikre skanse Mureren.
Mureren skulle også have andel i det første lakaj mål. Med et hurtigt udkast fik han sat spillet i gang, og på højre flanken blev babyface sendt i dybden af en god stikning, og uden alt for meget pjat, smed han sikkert kuglen i målet.. 2-1 og halvleg..
2. halvleg gik som så mange andre. Humøret var højt, og troen på tingene ikke blevet mindre. Og vanen tro skulle det da også gå galt. Lidt klumpspil, og et skud der fangede mureren på det forkerte ben, 3-1..
Jesper den levende forsvars mur, gad nu ikke mere pis.. På et skud langt nede fra egne forsvars rækker, brølede han bolden hele vejen i mål. Og kunne grine hånligt da forsvars spiller og målmand gik galt af hinanden og fik fumlet bolden til 3-2
Kampen virkede igen til at vippe til lakajernes fordel, men sådan blev det ikke..4-2.. Nu lignede det et hold i opløsning.. 5-2 blev det da også og kampen virkede til at være afgjort..

Da det hele så mørkest ud kom lynet dog.. Ivan ”klumpen” der er kendt for sin teknik, kunne med en blød inderside fra kanten af feltet, snyde både forsvar og keeper.

Så tog fanden ved drengene..  Babyface startede opturen med at hamre bolden ind.. Ude i sin højre side tog han et træk ind i banen, og smadrede til bolden.  Derfra kunne han fint følge bolde i brække en smule, for derefter at havne via stolpen ind i målet. Et drømme mål, som man kun ser i FIFA, eller når de største stjerne rammer den rigtig! 5-4..
Målet gav lige det boost lakajerne havde brug for… Spillet blev igen lakajernes, og som mørket sænkede sig, lignede det mere og mere endnu et mål..


7 min tilbage og alt skulle nu satses.. Det betød selvfølgelig at der kom blottelser i forsvaret, og det gav da også anledning til at mureren igen kunne smide sine 90 kg for at redde bolden.

I de døende sekunder kom forløsningen.. Dawid ”Sully” sparkede et tørt hjørne spark til forreste stolpe, og hvem dukkede op der?
En Kr. Værløse forsvars spiller, der ikke kunne ramme den rigtigt, og fint snittede bolden i eget net.. 5-5!!!

Efter kampen var der bred enighed om at ”Gow” ikke havde scoret, og dermed tager drikkelse med næste gang, og at Jannik ”Babyface” Mahler skulle have fidus bamsen for sit mål, og fordi han havde fødselsdag!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar