Det går den rigtige vej…

På en efterårs aften, hvor regnen havde vist sig hele dagen, kom solen da Pelles Lakajer skulle spille.

De talentfulde U-15 drenge havde taget hoved scenen og budt Brøndby op til dans, det betød at tilskuerne hurtigt søgte over til den store bane..  
Pelles Lakajer måtte derfor indfinde sig med kun at være 2. valg denne aften. Imens U-.15 drengene viste klassen og vandt flot 2-1 var fodbold guderne ikke helt så barmhjertige imod de voksne drenge.

Pga. Landsholds kampe havde Lakajerne holdt en velfortjent pause, hvor der havde været tid til at finpudse og justere de småting der manglede inden dagens kamp mod Blovstrød. Blovstrød drengene var et bund rutineret hold, der havde brugt de sidste 10 år på at spille sammen. Dvs. sådan ca. 10 år mere end lakajerne..

Kampen startede med dommerens møntkast, og da Captain Pelle ikke formåede og vinde, måtte Lakajerne tage til takke med solen i ansigtet.

Som mange af de andre kampe sad, lakajerne straks på kampen, og levnede ikke mange chancer til modstanderne. Afleveringerne sad der og samspillet var markant bedre end de sidste par kampe.

Men… Blovstrød ventede på de personlige fejl, og den kom desværre i midten af halvlegen.. En lille drible tur midt på banen endte ikke så godt, og resulterede i en friløber til modstanderne.. En reselut afslutning fra Blovstrød angriberen levnede ikke Mureren med de store chancer. 0-1…

Det gav gudskelov kun mere blod på tanden, og Carsten Gow tegnede sig for den bedste chance da han efter en klasse aflevering, som Laudrup ville være misundelig på, sparkede flot på mål og udfordrede keeperen. Den evig farlige Rune "RC" havde også en god afslutning, da han alene af driblede den sidste forsvar spiller, og tvang målmanden ud i fuld længde..

I den anden ende blev der holdt stand, og eneste farlige forsøg var på frispark, hvor Mureren sikkert fulgte bolden på overlæggeren, uden den nogensinde blev farlig.

Humøret var højt i halvlegen og troen på tingene var der bestemt.

Spillet blev stadig styret totalt af de velspillende lakajer, og alt virkede til at være under kontrol. Som et lyn fra en skyfri himmel, slog Blovstrød dog en kontra..

Efter at have udspillet forsvaret, kunne mureren intet stille op imod Blovstrød angriberen der nemt kunne prikke bolden over stregen..

Carsten gow, som inden kampen havde garanteret han ville score, ville dog ikke finde sig i det faretruende nederlag..

Efter flot spile fra midtbanen, havde Carsten bevæget sin atletiske krop med op i modstandernes felt, og der skulle han kun bruge en chance..

Bum..

Sikkert spark med højrebenet gjorde det til 1-2. Nu lugtede lakajerne blod, og der blev presset på..

Men i som mange andre kampe, må vi sande det ikke altid giver pote at smide alt frem..

Blovstrød kunne igen slå kontra, og på trods af Mureren måtte ud i fuld længde og flot fik hånden på afslutningen, var det ikke helt nok..

Bolden blev pareret men, fortsatte ind mod målet, mureren var hurtigt på benene, men kunne ikke nå bolden inden det blev til 1-3..

Stik imod chancer og retfærdighed blev det også til 1-4..

Et skud udefra, blev rettet af 1 meter før mål, og sejlede ind over stregen..

Det lignede flere af de andre kampe, og frygtet for endnu en snitter var til at spore. Coach Pelle havde til dagens kamp udtaget den tidligere mesterkok fra D'Angleterre Christian "Sovsekanden" Bekker, som forreste mand..

Han skulle ikke bruge mange berøringer for at vise hvorfor han bør spiller hver gang. Men et kæmpe pres på Blovstrød keeperen, fik han fravristet ham bolden, og kunne, med en lethed en balletdanser ville være misundelig på, af drible ham og smide den i det tomme mål til 2-4..

Mulighederne for endnu en scoring var der, og tiden var med Lakajerne..

Presset blev bibeholdt, og der var enighed om at der skulle satses..

Det blottede selvfølgelig forsvaret en del, men når man har en mand som mureren som sidste skanse er det ikke et problem..

Med op til flere 100 % redninger, og en udstråling der klart viste han ejede feltet, blev der ikke scoret yderligere mod ham! I den anden ende kunne vores flamboyante polak putte endnu en scoring i sækken..

Med et noget halvforkølet spark, dr ikke så farlig ud, fik han gjort det til 4-3, på lidt af et drop fra Blovstrød målmanden. Tiden blev dog knap, og den sidste scoring kom aldrig, derfor måtte lakajerne sande at endnu et nederlag var inkasseret. Det positive var at der er stor fremgang at spore, og vi har rækkens klart bedste målmand..

Vær at nævne er det selvfølgelig også at han, fuld fortjent, fik dagens titel som man of the match. Andet ville også have været tyveri ved højlys dag, da han op til flere gange var ude og dirigere, og give ordre til sit forsvar. Ydermere leverede han også redninger på samlebånd, og gjorde at nederlaget ikke blev større. Så stor ros til mureren!

p.s Stor tak til de U-15 spillere, og forældre osv. Der heppede lidt på os. Det er herligt at modtage opbakning!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar