Nu med point.. Igen…

Som de fleste nok bemærkede så smækkede transfer vinduet i natten til tirsdag, og det havde helt naturligt givet lidt uro i truppen.

Flere store klubber stod klar til at købe Pelles drenge, og lokkede med store check, biler og andet.. Men troskab er ikke noget man kan købe sig til…

Til gengæld var en af de helt store handler der blev lavet, en ny øst europæisk forsvars spiller, ingen kender helt navnet, men han bliver blot kaldt "Hulken"

Onsdag aften var det FCN's tur til at gæste Fuglsanggård park. De havde ligesom Lakajerne ikke haft den store pointhøst, og derfor var der lagt op til en lige kamp. Fanklubben var på plads, stærk anført af Fru. Pelle, som til lejligheden havde fået lavet et flot banner!

Kampens dommer mødte op, og forklarede at han spillede efter alle regler og bestemt ikke tolerede noget som helst. Mureren som Vika riede som anfører i Pelles skadesfravær, vandt planmæssigt lodtrækningen og startede derfor med bolden.

PÅ teknik banen blev der hurtigt lagt tryk på de noget nervøse FCN drenge, og det resulterede også i at vores lynhurtige muskelbundt, Jannik kunne ryge til tops på topscorer listen.. Med en flot lang tå fik han prikket bolden mellem benene på den fremstormende FCN keeper.

Jublen ville ingen ende tage og nu var vi endelig i gang.. Men som så mange gange før, så vokser træerne ikke ind i himlen, på en lille kommunikations fejl i forsvaret, fik FCN en friløber og gjorde det resolut til 1-1.

Derefter trådte dommeren i karakter, han fløjtede pænt på alt der kunne fløjtes.. Forkert indkast, forkert udskiftning, Fejl i målspark, for langt hår, og en flot Obstruktion kendelse..

I de døende minutter af kampen jagtede den flamboyante polak Dawid "Sully" bolden, det samme gjorde FCN keeperen , og da han valgte at gå i ryggen på Sully fik han gult kort, og dermed en fortjent pause.

Det betød at det høje pres skulle være endnu højere i 2. halvleg, da vi nu var en mand i overtal.. Presset blev holdt flot, men betød desværre også at der blev åbnet op for friløbere modsatte vej.. Det resulterede i FCN kunne bringe sig på 2-1 en mand i undertal…

Det skulle dog ikke pille modet fra Lakajerne, der fortsatte med at presse på. På en kontra svingede Jannik flot udenom en FCN spiller, som prøvede at snuppe benene på ham, skød hårdt og præcist på kassen, og til hans uheld parerede målmanden den. Fiskeren levede dog op til sit navn, og stod på det rigtige sted, og satte flot venstre poten på og tvang bolden ind over stregen. 2-2 troede vi… Dommeren valgte at underkende målet, da han mente målmanden havde reddet den på stregen, og målmanden var ikke sen til at give ham ret. Dermed blev Fiskerens først mål taget fra ham.. Endnu et gult kort ramte FCN, og nu var chancen der…

Men ligesom sidste gang betød det høje pres, blottelse i forsvaret.. 3-1..

Nu skulle der satses..

Først blev det 2-3 på et fantastik frisparksmål af Sully, som kunne brøle og juble som en polak, der så vodka for første gang..

Tempoet blev skruet yderligere op, og Sully var igen manden med frisparket. Desværre for ham måtte han se Hulken stå i vejen og redde den for modstanderne på stregen..

I de døende minutter kunne Rune "RC" Christensen dog vise hvorfor han er topscorer.. Efter lidt klumpspil dumpede bolden ned foran ham, og han kunne sparke den ind til slut resultatet 3-3.

Efter kampen var humøret højt, på trods af Gow var udeblevet fra sin pligt som manden der stod for 3. halvleg..

2 point er der nu på kontoen og vi bevæger os langsomt, men støt mod toppen…  

Ingen kommentarer :

Send en kommentar