Årets sidste kamp for Herre 2 aka Pelles Lakajer

17:30 på Måløv idrætspark lyder måske ikke så spændene, men når lakajerne stiller op er der altid fart på.

Til dagens kamp havde Coach Pelle meldt afbud, og derfor stod mureren med ansvaret for holdet. Første problem viste sig hurtigt, da der kun var ankommet 5 spillere til start..

Heldigvis kom Team Poland løbende og kunne gøre holdet fuldtallige.

fra start havde Lakajerne en debutant, idet Thomas ”Tifo” Rosenmai var hjemvendt, efter et længere trænings ophold i Real Madrid. Den hvide Neger skulle husere på højre back og gjorde det fortrinligt.

 

Desværre for Lakajerne måtte de allerede efter kun 2 min pille bolden ud af nettet.

En aflevering der får lov at sejle hele vejen ender hos en angriber der nemt kan prikke den ind.

Det varede dog ikke længe, da lakajerne hurtigt fik svaret tilbage. Med en snu indskiftning kunne ”kage” træde ind på banen.

Allerede på hans første berøring var han tæt på at overliste keeperen og gøre det til 1-1.

Lidt efter fik han dog bolden i nettet. Med et perfekt timet hovedstød kom den lille mand højest, og kunne flot sætte panden på bolden og passere målmanden..

 

Målet gav lidt fornyet energi, og da holdet nu havde fået Team Rødovre på bænken var der pludselig også indskiftere.

 

Lasse ”Fiskeren” Christiansen der før har givet smagsprøver på sin store teknik, ville også lege med. Efter fiks at have spillet 1-2 spil, kunne han trykke kanonen af. Målmanden måtte ud i fuld længde, og fik akkurat hænderne på. Fiskeren var dog hurtigt over retur bolden, og kanonerede den ind til føring på 1-2!

 

Utrolig nok gav det ikke ro på, det med at føre er en uvant situation, og det gjorde at panikken bredte sig lidt. Måløv var ikke sene til at udnytte det, og kunne med et super langskud gøre det til 2-2.

Kampen gik nu ind i en fase hvor det hårde spil kom til at dominere. Mange sene taklinger, og ingen der ville trække sig, gjorde at stemningen blev en smule ond.
Det var åbenbart lige det der skulle til.. Med en meget veltimet helflugter gjorde Dawid det køligt til 3-2 og jublen ville ingen ende tage.

 

I halvlegen blev der igen snakket om vi skulle fortsætte det gode arbejde, og holde humøret højt. Der var bred enighed om vi skulle huske at passe på hinanden, og det kun var for sjov vi spillede.

 

I 2. halvleg bølgede kampen frem og tilbage. Begge hold virkede til de var ved at gå tørre for kræfter, og udligningen lå og lurede.

 

Den kom da også ca. midtvejs i halvlegen, og facit var nu der stod 3-3 på tavlen.
Næste store chance var endnu en gang til Måløv, der sparkede et frispark forbi muren, og ind mod målet. Til alt held stod mureren rigtigt, og kunne med sine hurtige reflekser afværge den truende katastrofe..

 

I de døende minutter var det lakajerne der var tættest på, men ind ville bolden ikke.. 3-3 og endnu et point.

 

Vi venter tålmodigt til foråret med vores første sejr. Det skal dog nævnes at denne kamp er klart en af de bedste holdet har spillet, og der er tydelig fremgang at spore.

 

Fiskeren hev Man Of The Match pokalen for 2. gang i træk, og kunne dermed krone en flot første sæson, hvor han også topper topscorer listen.

 

Vi ses til foråret..

Ingen kommentarer :

Send en kommentar