Fiskeren fik en sild i nettet…

Sæsonen er nu ved at slutte af, og dermed også træde ind i sin afgørende fase. Det alt overskyggende mål, efter oprykningen glippede, har været at få en sejr. Mod Veksø United skulle det den gerne komme.

Der var kigget meget på statistikker, og Veksø var blevet grundigt studeret. Derfor var der grund til optimisme da Lakajerne mødtes til Taktik og Briefing allerede 16:45.

Lasse ”Fiskeren” Christian var blevet udtaget i 11. time, og det skulle vise sig at være den rigtige beslutning af træner Pelle.

Som noget nyt skulle der afprøves et 2 mands forsvar, for dermed at dominere midten med 3 boldstærke spillere. Coach Pelle havde selv trukket i arbejdstøjet, og lagt sig ind, som spil fordelene Libero.

Som i så mange kampe før, skulle det starte med at gå galt. På et veludført hjørne spark, kom Veksøs topscorer højest, og kunne heade bolden i kassen..

Det gav ingen grund til panik da lakajerne er rutineret i dette. Mureren dirigerede sine spillere frem af banen, og Coach Pelle fik trukket holdet frem af. Pasningsspillet lignede mere og mere det som det skulle, og overtaget var klart i Lakajernes favør.

Fiskeren der i dagens anledning havde taget sin smukke kæreste med, skulle selvfølgelig på banen for at imponere.

På kanten af feltet ender en kontra hos Fiskeren, der hurtigt kigger op, observere at der er en fri medspiller modsat, og 3 forsvars spillere foran ham. Med et par snævre driblinger, som kun Messi tør drømme om, satte han dog hurtigt de 3 spillere til vægs. Med det tørreste hug der længe er set, svingede han venstre skøjten og kanonerede bolden ind bag en måbende Veksø keeper.

Han udtalte efter kampen ”Først gik jeg den ene vej, så fulgte han med. Så gik jeg den anden vej, så fulgte han med igen, og da jeg så gik modsat, gik han efter pølser i cafeteriet.”

Det gav blod på tanden og det lugtede af en lakaj sejr.. Spillet blev ikke dårligere af udligningen og tikki takka bolden var tilbage.

Men igen, som i mange kampe var det Veksø der kunne gå til pause med en føring.. Lidt klumpspil på kanten af feltet førte til en afslutning der blev rettet af, og dermed snød Mureren inde på kassen.





Fra start til 2. halvleg var humøret dog højt, og spillet flød stadig. Et Veksø angreb der blev reddet af mureren, satte lakajerne i gang. Med en god aflevering ud til Rune ”RC” Christensen der kunne drible sig igennem på kanten, og sende bolden ind over, blev flot vekslet til endnu en Scoring..

På sin plads stod Fiskeren endnu en gang, og kunne koldt sætte bolden ind i toppen af nettet, for derefter at storme ud og kysse kæresten. Han nærmer sig nu topscorer titlen, og den store pokal der følger.

Gejsten og lysten til at spille var nu ved at peake. Endnu en gang havde lakajerne leveret et come back, og det virkede til der var mere at vente..

Desværre ville Veksø det anderledes. Som kampen skred frem blev kræfterne minder og mindre hos lakajerne.. Det resulterede i at Veksø kunne slå et par gode kontra stød, og omveksle dem til mål.. 2-3..

Til slut gik det helt galt da Mureren først flot parerede en 100 % afslutning, for derefter at kaste sig forgæves ved næste skud.. Sidste søm i kassen kom lige inden slutfløjt og gjorde det til 2-5..





Ved afstemningen var der kun en der stemte med hovedet (På mureren), og resten med hjertet.. Fiskeren fik en velfortjent sejr, og kunne smage sejrens sødme, og nød den.. Vi har bestemt at kæresten frem over er at finde på sidelinjen hver kamp!

Jannik udfyldte ikke sin målsætning og har derfor lovet at have ekstra energi med til næste kamp, som også er sæsonens sidste.

Rygterne siger der er store ting på vej til denne kamp…

Ingen kommentarer :

Send en kommentar