Vores formand træder tilbage

For et par måneder siden har B82 formand Tomas Kongsvig overfor klubbens bestyrelse givet udtryk for, at det måske ville komme til et tidligt farvel som formand.

Den tid er nu kommet, hvor Tomas på bestyrelsesmødet den 4. november meddelte, at den øgede arbejdsmængde i sit civile job nu gjorde, at han desværre må slippe taget i B82.

Tomas har fået en øget rejseaktivitet og vil måske endda ende med at bo mere på Fyn end i Virum.

Derfor har bestyrelsen valgt at konstituere næstformand Michael S Jensen som formand indtil den ordinære generalforsamling i foråret 2014.

Tomas har siden april 2010 været en bærende kraft i klubben. Med sit ukuelige engagement har Tomas været med til at drive klubben frem til det vi har i dag. Det vil være svært at komme ind på specielle ting, men vores 30 års jubilæumsfest i september 2013 er vel nok den største enkeltstående ting som Tomas løftede. Men vi skal ikke glemme dagligdagen, hvor Tomas i perioder har haft den tid vi andre har manglet. Møder, håndværkere, gør-det-selv. Ja, Tomas har været her, der og alle vegne i løbet af de sidste 3½ år.

Tomas har lovet at gøre alt, for at være til stede på generalforsamlingen til foråret, så vi alle får mulighed for at sige pænt farvel og tak.

Fra bestyrelsens side vil vi gerne tyvstarte…..Tak Tomas, for din måde at være på. Tak for din indsats i klubben. Uden din indsats, uha, hvordan ville det dog være gået? Vi håber du får tid til at kigge forbi engang imellem og vi håber at se dig til foråret. Held og lykke med dine nye udfordringer.

Bestyrelsen

Ingen kommentarer :

Send en kommentar