Årgang 2004 lever op til værdierne i B82!

På forsiden af b82.dk kan man, som det allerførste på siden, læse om værdierne i vores lille klub,

Det er noget omkring det sociale på et hold, det at spille fodbold, alle spiller kampe, ingen fast bænkevarmere, et fasttømret hold med et godt kammeratskab.

Årgang 2004 lever i den grad op til værdierne i B82!

Efter et rigtig hårdt efterår var det tid til lidt forkælelse sidste træningsaften før efterårsferien for de tilbageblevne drenge.

De kun 10 drenge blev belønnet med en pokal for godt kammeratskab. Til trods for kun en vunden træningskamp, ni turneringsnederlag samt yderligere afgang fra spillertruppen, har disse drenge vist, at de står sammen. Dertil blev serveret varm kakao, kanelbrød og kanelstang. Til stor glæde for alle.

Efterfølgende skrev et familiemedlem med stærk tilknytning til holdet skrevet nedenstående som jeg har fået lov at give videre her på siden, da det efter min mening ikke kunne udtrykkes bedre:

"X kom stolt hjem og viste sin første pokal nogen sinde, tusinde tak for det. Tak for de sjove oplevelser vi har haft sammen igennem tiden med vore børn og selvom vi ikke ligger i toppen af tabellen snarre tværtimod, så er vi verdens bedste tabere, hvilket er en enorm styrke. Holdet står sammen som aldrig før og vi kan grine og lave fis med hinanden uanset resultaterne, det er det der gør B82 til en klub der sætter sammenhold før alt andet. Og jeg er sikker på at til næste forår står de fleste af drengene og deres forældre der igen og pludselig en dag er det os der vinder fordi vi lærte at holde sammen og lærte hinanden at kende i medgang og modgang. Se bare på vores sidste kamp mod Holte hvor vi alle frøs helt ind til skindet. Her dukkede pludselig pølsehorn, varm te og kager op fra forældre, der tænker lidt længere end de fleste og det varmede helt ind i sjæl og krop på os alle der var der den dag. Vi tabte så stort at ingen gad tælle, men pølsehorn og te mm, det var bla. det vi huskede fra denne dag."

Vi vil kæmpe videre for holdet, håber at få lidt tilgang. ligesom vi håber at bevare det stærke kammeratskab. Tak for en dejlig sæson med mange sjove stunder. Billedet forestiller den "Glade Bold" som hver af de ti spillere modtog.

Med Venlig Hilsen

Michael S Jensen
Formand, B82 Virum

Ingen kommentarer :

Send en kommentar