Nyt Æresmedlem

Onsdag den 6. januar 2016 bestemte en enig bestyrelse at udpege et nyt æresmedlem i B82.

Torsdag den 14. januar 2016 dannede klubhuset så ramme om den årlige julefrokost for det gode gamle hyggelige motionisthold. Det seneste år eller to er de "gamle" blevet lidt stivbenede og der bliver blandt andet derfor lidt langt imellem at de kære gamle er samlet. MEN den årlige traditionelle julefrokost SKAL holdes, og så gør det ikke noget, at det først bliver i januar.

Formanden benyttede chancen til at komme på uanmeldt besøg en lille times tid inde i hyggen. Og hygge det var der. En traditionel god julefrokost med øl og snaps, sange og en enkelt lille leg. Glædeligt var det at se hele 12 af de "gamle" være samlet for venskabets skyld, helt i den gode gamle B82 ånd. Jeg brød ind i en tur rundt om bordet, hvor hver især fortalte om hvad som var sket i det sidste års tid, og jeg måtte naturligvis deltage med min historie. Derefter blev det til en sang, en rigtig mande-julefrokost-sang, så behøver jeg ikke at sige mere.

Efter sangen og lidt snak om mulighederne for at genopstå som det gamle motionisthold bad jeg om ordet.

Igennem (næsten) hele klubbens historie har man med jævne mellemrum stødt på et navn som i en eller anden sammenhæng har gjort et eller andet for klubben. Her kunne nævnes "redacteur" for det gamle-gamle klubblad, ja engang fandtes et sådan i papirudgave!

Men den vigtigste opgave vores nye æresmedlem har haft, og måske det, som han har brugt mest tid på, har været det gamle motionisthold. Med en utrættelig indsats og stadig stor glæde, har han uge efter uge, sommer som vinter forsøgt at slæbe vennerne til den ugentlige fodboldhygge og ikke mindst 3. halvleg på bænkene foran klubhuset.

Som medlem af B82 siden 1983, og dermed det medlem med den længste aktive karriere i klubben (!) var det derfor helt på sin plads at KAJ AAGE PLEIDRUP blev udnævnt til æresmedlem. Med den form for troskab og loyalitet til B82 kan man vidst ikke omgå at Kaj Aage skulle være Æresmedlem af B82.

Og blandt de gamle venner var der heller ingen tvivl og derfor kunne en tydelig rørt Kaj Aage modtage den helt store hyldest i form af stående applaus.

Et kæmpe stort og velfortjent tillykke Kaj Aage !

Ingen kommentarer :

Send en kommentar